Eat wings take-away Antwerpen

Het verhaal achter de Buffalo Chicken Wings

Over Chicken Wings doen veel verhalen de ronde, maar er is er maar eentje waar. Bij Eat Wings doen we de waarheid graag uit de doeken en duiken we even in de geschiedenis van de enige, echte Buffalo Chicken Wings!

Uitgevonden in 1964

Op 4 maart 1964 stond Dominic Bellissimo, zoals wel vaker achter de bar van het Anchor Bar Restaurant in Buffalo, New York. Laat op de avond doken zijn vrienden de kroeg nog binnen, scheurend van de honger. Omdat hij zijn vrienden uiteraard niet wou teleurstellen vroeg Dominic zijn lieve moeder Teressa om wat klaar te maken.

De beste Chicken Wings ter wereld

Teressa, keek eens rond in de keuken en kwam op de proppen met Chicken Wings. Meestal verdwenen deze roemloos in de soep, maar Teressa besloot ze te bakken en te kruiden met een geheime saus. De vrienden likten er de duimen en vingers bij af. De Chicken Wings waren een instant hit! Al snel deed de geruchtenmolen zijn werk en stroomden de klanten toe. Stuk voor stuk wilden ze wel eens proeven van dat geheime recept en lekkere hapje. Sinds die avond staan Chicken Wings prominent te blinken op het menu van de Anchor Bar.

Of het verhaal nu voor 100% klopt of niet, bij Eat Wings beschouwen we de exemplaren uit de Anchor Bar nog steeds als de beste die we ooit geproefd hebben. Een voorbeeld waar we ons met plezier aan spiegelen.

Ondertussen kan je wereldwijd Chicken Wings vinden, maar let op: veel Chicken Wings lijken in de verste verte niet op het origineel.

Buffalo Chicken Wings in Antwerpen

Wil je de originele Buffalo Chicken Wings in België proeven? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Eat Wings. We voorzien je met alle plezier van overheerlijke wings.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =

Scroll to Top